+Follow or +Home
Bear Side♥



tiada tajuk .
Thursday, 0 Lover[s]
blog jangan lah merajuk dengan aku taw ? sorry la aku busy sikit . tapi aku tak curang pun . betul tak tipu . hahahaha . sejak dah masuk dip ni memey busy la sembang kan . *padahal xde la busy mane pun . hahaha . apa nak cerita eh ? aku rajin nak menaip ni pung sebab aku tak boleh tido tapi xbermakna bila bosan baru aku cari kau ye blog ? huhu . semua tanya aku pegi mana cuti sekolah ni . aku bukan budak skolah lagi nak tny cuti skolah pegi mane . hahaha . aku boleh kata tiap tiap minggu pegi bercuti . hahah . banyak duit ? tak pakai duit pun aku g bercuti. dengan family ke dengan kawan ? dua dua sekali lah . pakej . eh jap . apa aku merepek ni . hahaha . aku sebenarnya tak taw nak cakap apa . aku geram ngn mata aku ni tak maunya nak kasi aku tidur lama sikit . esok pagi nak pegi tolong mama kat kedai . kena bangun pagi pagi.tapi mata ni . huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(
aku bangaa gila sbb berjaya siapkan assigment dengan jayanya . hahahha . bukan senang ouh . aku dengan penat nya boleh bersengkang mata buat smpai mata ni xnak tdo terus. huhuhu . adli sedang enak dibuai mmpi . tak patut dia tu . padahal bukan buat ape sgt kat rumah beria tido awal . mengade lebih budak tu . hahah . eh hari ni hari jumaat kan ? hari jumaat terakhir dalam tahun 2012 kan ? tahun depan 19tahun dah ? eh macam tak percaya pulak . huhuhu . hoi jangan lupa igtkn aku potong kuku . *xde kena mengena . hari kumaat kan sunat potong kuku . hahaha .eh dah la . aku dah rasa macam orang mabuk dah bercakap ni . baik aku tido . hahhaha . selamat malam and salam jumaat :) 

<--Older Post | Newer Post-->