+Follow or +Home
Bear Side♥



truly friend .
Thursday, 0 Lover[s]
As we know semua orang mesti ada kawan . yang membezakan is macam mana rapat hubungan kita as friend . istilah kawan makan kawan juga ada kan ?in fact , kawan mana yang tak pernah bergaduh . rapat macam mana pun kita mesti pernah bergaduh . selalunya mesti baik balik kan . aku sayang kawan but kawan kawan yang annoying ni memang aku sangat sangat tak suka . aku tak suka orang yang tak serius dengan study . hey babe! kita dah di beri peluang nak belajar belajar la elok elok . aku tak nak hampakan family aku . kita ada masa nak main , gelak gelak suma .masa study study la, masa buat ass buat la . kalau kita hidup dalam kump, please shows your rsponbility . xkan tu pun nak bagitahu . umur dah 19 tahun bukan nya 9 tahun . mana orang nak rapat dengan kita kalau diri sendri tak pernah nak jadi yang terbaik . yaa aku tahu aku pun bukan la baik mana , at least aku simpan benda buruk kau . bila skali kau bukak sumpah aku tak percaya kau lagi lepas ni . 
pengajaan dekat sini , please be yourself . if ada tak puas hati slowtalk baik baik bukannya pegi kutuk orang itu ini sematamata sebab dah tak ada kawan . jangan cuba nak HANCURKAN RELAY KAMI YANG DAH MACAM ADIK BERADIK. please lah babe!


<--Older Post